PAS-TAUSCH .ACADEMY

OFFLINE & ONLINE BRANDING

Voor dit project moesten we zowel de online als de offline identiteit van Pas-Tausch Academy vormgeven.

N3RDS

N3RDS

About this project

De Pas & Tausch Academy is opgericht door Camiel Pas en Martijn Tausch, met als doel om unieke opleidingen en trainingen te ontwikkelen en aan te bieden voor professionals.

Pas-Tausch Academy kwam in eerste instantie bij ons voor een website. Uit onze gesprekken bleek dat er op het gebied van offline vormgeving ook veel moest gebeuren. Offline vormgeving is ons niet vreemd, dus hebben wij de offline én online identiteit van Pas-Tausch Academy kunnen doorzetten naar één uniforme huisstijl.

Key Features

Branding & Identity

Omdat Pas-Tausch Academy een nieuw platform was hebben wij hen kunnen ondersteunen in het ontwikkelen van hun visuele identiteit voor hun website.

Huisstijl

Wij hebben de online identiteit van Pas-Tausch Academy kunnen doorzetten in hun offline identiteit door hen te ondersteunen in het neerzetten van een huisstijl.

SEO Optimization

De website van Pas-Tausch Academy is SEO geoptimaliseerd waardoor de website goed te vinden is in zoekmachines zoals Google.

DTP

Pas-Tausch Academy biedt opleidingen aan waar boeken voor ontworpen moesten worden. Wij hebben het drukwerk voor Pas-Tausch Academy vormgegeven.

N3RDS

N3RDS

What they say

Voor de echte N3RDS.

“Het team van N3RDS zijn voor ons waardevolle sparringpartners geweest in het ontwikkelen van het webdesign voor de Pas & Tausch Academy. Steeds opnieuw bleken ze instaat om onze ruwe ideeën te vertalen naar visueel aantrekkelijk beelden en fysieke materialen. De veelzijdigheid en snelheid in dienstverlening gericht op het ontzorgen van ons bij het ontwikkelen van een nieuwe website inclusief de opmaak van verschillende fysieke documenten hebben wij als uiterst prettig ervaren. De combinatie van creativiteit, gevoel voor vormgeving en het vermogen vanuit concepten te denken en kritisch mee te denken heeft ons enorm geholpen.
Daarnaast zijn het professionals die denken in hoe iets zou kunnen en zijn ze niet bang om buiten de kaders te denken. De combinatie van inhoudelijke expertise, een prettige manier van contact onderhouden en streven naar perfectie spreek ons erg aan.”

Momenteel mei 2016 helpen ze ons bij de volgende projecten:

  • – Restylen van de Pas & Tausch website
  • – Opmaak van onze opleidingen in de Pas & Tausch Academy
  • – Ontwerpen van promotie materialen
  • – Verkenning aanpassing van de huisstijl

Martijn Tausch & Camiel Pas, Founders Pas-Tausch Academy

Voor de echte N3RDS.

N3RDS

Love it?View it


Copyright 2016 ©N3RDS

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!