LUV2MOVE

About this project

Luv2Move biedt knallende dance workouts aan die aanvoelen als een avond uit met vrienden! Het is een plek waar je kunt genieten van dans en waar iedereen zichzelf kan zijn.

Luv2Move kwam bij ons met de opdracht om hun oude website om te zetten naar een website met een frisse en trendy look die beter aan zou sluiten bij de identiteit van het bedrijf. We hebben bij onze gesprekken goed gekeken naar wat deze identiteit inhield en hoe dit zich zou vertalen naar een website.

Key Features

Online Identiteit

De oude website sloot niet aan bij de leuke en gezellige workouts die Luv2Move aanbiedt. Wij hebben met de nieuwe website een representatieve online identiteit neer kunnen zetten.

Koppeling Virtuagym

Luv2Move gebruikt de Virtuagym software voor o.a. hun workoutroosters en het managen van de Luv2Move community. Wij hebben er voor gezorgd dat deze software naadloos gekoppeld is aan de website.

Huisstijl

Wij kregen de opdracht om de identiteit van Luv2Move te vertegenwoordigen in de nieuwe website. Wij hebben de huisstijl aangepast met frissere kleuren die de identiteit beter dragen.

Content Advies

De komst van de nieuwe website zorgde ervoor dat Luv2Move kritisch ging kijken naar de content van de oude website en wat over zou gaan naar de nieuwe. Wij hebben Luv2Move hierin kunnen adviseren en ondersteunen.

Responsive Design

De website van Luv2Move is volledig responsive. Dit betekent dat de website geoptimaliseerd is
voor een breed scala aan apparaten (van desktops , naar tablets, naar mobiele telefoons). Een responsive website schaalt mee met
de afmetingen van het scherm, zonder concessies te hoeven doen op de leesbaarheid of bruikbaarheid van de website.

N3RDS

N3RDS

What they say

N3RDS

“Yes!!! De nieuwe Luv2Move website is in de lucht! En wat ben ik trots! Wij zijn druk bezig geweest met de super toffe gasten van N3RDS en het resultaat mag er zijn! Ik ben vooral trots op onze blog, deze is nu zoveel mooier geworden.

Het begon bij de zoektocht naar wie de site zou moeten maken. In de 5 jaar als eigen ondernemer heb ik geleerd dat er voor een succesvolle samenwerking een bepaalde “klik” nodig is. Vaak genoeg heb ik mijn onderbuik gevoel genegeerd en dat liep meestal uit op niks. Toen ik bij de jongens van N3RDS op kantoor zat In dit geval zei mijn onderbuik gevoel heel hard “JA!” … en het klopte, want het resultaat mag er wezen!

Dennis & Jordy bedankt voor jullie passievolle toewijding en gezellige samenwerking!”

Evelien, oprichtster Luv2Move.

N3RDS

Love it?View it


Copyright 2017 ©N3RDS

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Themes