KRACHT•PATSERS

About this project

Kracht•Patsers is een platform dat ondersteuning biedt aan mensen die vastlopen in het dagelijks leven. Kracht•Patsers helpt hen in het ondersteunen, structureren en activeren van hun dagelijks leven. Individuele begeleiding op maat!

Kracht•Patsers is het geesteskind van Donny Titawano. We zijn vanaf het begin van het platform samen met Donny bezig geweest om een online identiteit te creëren die naadloos aansluit bij de identiteit van Donny en zijn platform. We hebben vaak overlegd en we hebben veel geschakeld om alle aspecten van deze online identiteit te kloppend te maken, en na al het harde werk mag het resultaat er zeker zijn!

Web development

Het was voor Kracht•Patsers belangrijk om de identiteit van het merk goed te vertegenwoordigen op de website. We hebben de website een hippe en krachtige look gegeven die past bij de persoonlijkheid van het platform en die past bij de man achter Kracht•Patsers.

Content support

Omdat we met een blank slate begonnen hebben we hebben Donny kunnen adviseren en begeleiden in het opbouwen van de content. De teksten hebben een eerlijke en een persoonlijke toon gekregen en wij hebben kunnen advies kunnen bieden toen er beeldmateriaal werd geschoten voor de website.

Huisstijl

Wij hebben de online identiteit van Kracht•Patsers kunnen omzetten naar een offline identiteit in de vorm van een huisstijl. Deze huisstijl is, zoals de online identiteit, modern en stoer maar oogt wel rustig en professioneel. Dit hebben wij gerealiseerd door middel van sterke accentkleuren en speelse lijnen in onze designs.

Online identiteit

N3RDS

Toen Donny bij ons kwam voor een website stond het platform nog in de startblokken. Wij hebben dus vanaf het idee tot aan het eindproduct mee kunnen denken en kunnen adviseren in ons vakgebied; de online identiteit van een onderneming.

In ons initiele gesprek hebben wij kritische vragen gesteld waardoor er meteen een duidelijke stijl en persoonlijkheid naar voren kwamen. Vervolgens was het aan ons om deze stijl en persoonlijkheid te vertalen naar een passend webdesign

N3RDS

What they say

N3RDS

Sinds 2011 ben ik al werkzaam als persoonlijke begeleider. Dit jaar heb ik eindelijk het besluit genomen om een website te laten bouwen.

Waarom nu pas? Ten eerste omdat ik zoveel ideeën in mijn hoofd had zitten waardoor ik niet meer wist waar ik moest beginnen en hoe ik deze ideeën moest vertalen naar de praktijk. Ook ben ik persoonlijk erg kritisch waardoor het proces niet echt werd versneld.

Ik twijfelde of mijn ideeën en mijn visie visueel vertaald konden worden met de juiste feel die ik voor ogen had. Maar het is de mannen van N3RDS gelukt, het resultaat is geweldig!

Ik heb erg genoten van de samenwerking die ik met N3RDS heb gehad, ze snapten mijn visie en zij konden dit visueel vertalen in een website. Dennis en Jordy hebben samen een te gekke energie waardoor ik ook helemaal mezelf kon zijn, wat voor mij inspirerend was en verrijkend bleek voor ‘’Kracht-patsers‘’.  Deze jongens hebben mij ten alle tijden serieus genomen, ook al stalkte ik ze wekelijks (soms dagelijks)! 😉

Het was heerlijk om dit proces met jullie te delen boys!

Thanks!

Donny, oprichter KrachtPatsers

N3RDS

Love it?View it


Copyright 2017 ©N3RDS

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Themes